TEL: +86-21-60913363
O nama
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

O nama
Dom > O nama

Jiangsu Jiayu Special Equipment Co, Ltd (stock code 836212, prije naziva reforme ime: Jiangsu Jiayu Fluid Equipment Co, Ltd) je visokotehnološko preduzeće, locirano u Jiangsu Haian visokotehnološkom industrijskom parku. Kompanija se nalazi u ekonomskoj varijanti delte rijeke Jangce, saobraćaj je vrlo zgodan, a takođe iu Šangaju dvočasovni ekonomski krug.

Air Separation Equipment company

Od devedesetih godina prošlog veka, posvećeni smo uzroku gasnog inženjeringa, specijaliziranog za separaciju gasa, opreme za prečišćavanje R & D i proizvodnje. Oslanjajući se na brojne istraživačke institute, pravce razvoja visokotehnoloških proizvoda, stvaranje brandova proizvoda kao cilja i težnju ka najsavremenijoj tehnologiji industrije u proizvodu, mnogo puta je osvojio pokrajinski izvanredan nagradu proizvoda i nagradu za nacionalni proizvod. Naši proizvodi se široko koriste u elektroenergetici, naftnoj, hemijskoj, metalurškoj, cementnoj, mašinskoj, eletronskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i zaštiti životne sredine.

PSA oxygen generator

Generator PSA azota


PSA Nitrogen Generator

Sistem sušenja gasa


vertical Air Receiver Tank

Air Receive Tank

Storage Gas Tanks

Skladišni rezervoari za gorivo


Gas Drying System

Sistem sušenja gasa


Refrigeration Air Dryer

Sistem prečišćavanja azota

"JIAYU" je profesionalni proizvođač opreme za kvalifikaciju sudova razreda III (dozvola TS2210G52-2021). Sa skoro više godina proizvodnje hemijskih mašina i istorije proizvodnje tlačne posude, snažna tehnička sila, dobro opremljena proizvodnja, proizvodni proces je zrela, napredne metode detekcije, zvuk sistema upravljanja kvalitetom, svi proizvodi preko nacionalnog odjela za kvalitet i tehnički nadzor za praćenje fabrika. U glavnim posudama za sudove i hemijskim mašinama na osnovu formiranja bojlera, volumetrijskih izmjenjivača toplote, različitih vrsta reaktora, opreme kotla, opreme za tekstilne stereotipe, pomoćne opreme od staklenih vlakana, pomoćne opreme za cementne mašine, hemijskih kompletnih setova opreme, Oprema za podršku za odsumporavanje, kao što je prva serija dizajna proizvoda, proizvodnje i montaže.Kompanija striktno sprovodi standarde upravljanja 6S, uspostavljen je standardni fizički i hemijski mjerni sistem - zatezna laboratorija, prostorija za hemijsku analizu, laboratorija za zavarivanje, rentgenski prostor za inspekciju, vodeni prostor za ispitivanje pritiska, standardna biblioteka zavarivanja materijala, primjena sveobuhvatne usluge upravljanja kvalitetom. Tokom godina kompanija sa svojim stabilnim i pouzdanim kvalitetom proizvoda, poštenim i standardizovanim poslovnim kreditom, toplom i pažljivom uslugom, u dobroj vjeri suočila se sa većinom kupaca i reputacije.

 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.