TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Vanjski grijač za sušenje vazduha

Naša kompanija je jedan od profesionalnih proizvođača i proizvođača vanjskog zagrijavanja vazduha u Kini. Ako ste zainteresovani za bilo koji od naših JY / JSR serija regenerativnih vazdušnih sušača za mikro toplotu ili želite da razgovarate o vlastitom redosledu, slobodno nas kontaktirajte.

JY / JSR mikro-toplotne regenerativne vazdušne sušare imaju čistiji komprimovani vazduh nego hladnjaci za sušenje vazduha.


Glavna karakteristika

1, JY / JSR mikro-toplotna regenerativna sušara za sušenje vazduha, koristeći poseban postupak, upotreba molekularnog sita sa jakom adsorpcijom sa desikantima, bolja od drugih sušara.

2, korištenje industrijskog PLC-a - mali elektromagnetni ventil - pneumatski ventil aktuator za zamjenu regulatora - veliki elektromagnetni ventil aktuatori, tako da oprema dugoročno i pouzdano raditi.

3, opremljen sa prigušivačem, tako da se redukcija šuma značajno smanjuje.

4, oprema je montirana na metalnom ramu, nema posebne osnove, zbog čega je instalacija i održavanje veoma zgodno.

5, vreme prebacivanja je 60 minuta, što značajno smanjuje gubitak gasa.

 

Glavni tehnički parametri

Zapremina plina: 0.3-1000Nm3 / min

Točka rošenja: -40 ° C ~ -65 ° C

Radni pritisak: 0.4-6.0Mpa

Temperatura ulaza: ≤45 ° C

Sadržaj ulja unošenja: ≤0.1mg / m3

Gubitak pritiska: 0.02Mpa

Ulazni pritisak: ≥0.3Mpa

Stopa potrošnje gasa regeneracije: ≤ 4%

Radno okruženje: zatvoreno

 

Radni princip

JY / JSR mikro-toplotna regenerativna sušilica za sušenje vazduha, koja koristi aktiviran aluminijum sa sličnim poređajnim prečnikom i prečnikom molekula vode kao adsorbentom, na sobnoj temperaturi prema principu promenljive temperature i promenljive adsorpcije, kada se adsorpcija, pritisak molekula vode u vazduh je veći od adsorbenta. Pritisak molekula vode, molekula vode u adsorbent, površina adsorbenta kondenzovanog ka vodenim kapljicama i oslobađanje toplote kondenzacije, toplota koja se čuva u gornjem dijelu adsorpcionog tornja. Kada se regeneriše, molekularni pritisak vode u adsorbentu je veći od pritiska molekula vode u vazduhu. Toplina u adsorpcionoj kuli i toplota koja se oslobađa iz grejnog cilindra u potpunosti isparavaju kapljice kondenzovane vode u vodenu pare, koja se ispušta iz mašine pomoću suvog vazduha. .

 

JY / JSR Proces operacije regenerativnog vazdušnog sušača mikro-toplote

● Uključite napajanje, podesite radno vreme i vremenski raspored regulatora (opći radni red i vreme rada su fabrički podešeni, korisnici mogu da se pozovu na raspored za podešavanje), postavljaju gornju temperaturnu granicu od 120 ° C, minimalnu temperaturu od 115 ° C, proverite da li je pritisak gasa pod pritiskom normalan, pritisnite taster za pokretanje da biste pokrenuli (funkcija memorije tajminga uređaja se može uključiti automatski).

● Otvorite dovodni ventil komprimovanog gasa (samodovoljno) i otvorite ventil za odzračivanje gasa za regeneraciju. Podesite pritisak regulacionog vazduha na 0.5 ~ 0.7MPa, otvorite ventil za suv gas (samoizolovani).

● Podesite regenerativni protok da zadržite regenerisanu potrošnju gasa unutar 4% nominalne količine procesnog gasa. Uključite prekidač kontrole startovanja broj 1. Ako temperatura ne dostigne podešenu temperaturu, broj grejača broj 2 može se uključiti u isto vrijeme.

● Ceo sistem ulazi u normalno radno stanje.

Onemogućavanje programa

● Zatvorite dovodni ventil komprimovanog gasa, osušite izlazni ventil za gas i ispraznite gas u oba kula.

● Pritisnite dugme za zaustavljanje da biste isključili snagu kontrolnog ormana.


Industrija primene

JY / JSR mikro-toplotna regenerativna sušilica za sušenje vazduha se može primijeniti na: pneumatsku kontrolu petrohemijske, lake industrije, tekstila, đubriva, metalurgije, električne energije, telekomunikacija, transportnih alata, pneumatskih instrumenata, pneumatskih komponenata i procesnih gasova u različitim industrijama do obezbediti visokokvalitetni komprimovani gas.


Naša fabrika

Kina vanjski grijač vazduha

Kina vanjski grijač vazduha

Proizvođači vanjskih grijanih zraka

Proizvođači vanjskih grijanih zraka


Spoljni grejni ventilatori

Spoljni grejni ventilatori


Hot Tags: vanjski grijani sušač za zrak, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.