TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Prirodni gasni sušač

mi smo posvećeni uzroku gasnog inženjeringa, specijaliziranog za separaciju gasa, opreme za prečišćavanje R & D i proizvodnje. Mi smo profesionalno preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnog gasa.

JY / JLNG serije prirodnih gasa koriste adsorpcionu snagu molekularnih sita za sušenje i pročišćavanje prirodnog gasa. Oni se široko koriste u vađenju prirodnog gasa, transportu i gasifikaciji.


U skladu sa lokacijom opreme podeljena je na: sušara pre prirodnog gasa (pre benzinske pumpe), nakon sušara za gas (postanska benzinska postaja).


Karakteristike

● Sušilica prirodnog gasa serije JLNG usvaja "metod sušenja regenerisanog grejanja", koji nije ograničen temperaturom zamrzavanja vode i ima bolji efekat sušenja.

● PLC kontrolni sistem, potpuno automatsko upravljanje, korisnici mogu postaviti prema svojim potrebama.

● Desikantna visoka čvrstoća, jaka otpornost na udarce.

● Pogonski regulator elektromagnetskog ventila tipskog upravljača ima dugi radni ciklus.

● Opremljen linijom za dekompresiju, nultom regeneracijom gasa regeneracije i uštedom energije.

● Sušači prirodnog gasa serije JLNG su potpuno opremljeni i ne zahtevaju posebnu bazu, što olakšava instalaciju i održavanje.


Tehnički indikatori

● Zapremina: 1 ~ 400 Nm3 / min

● Tačka rose: -40 ~ -70 ° C

● Radni pritisak: 0.8 ~ 3.0Mpa

● Temperatura usisnog vazduha: ≦ 45 ° C

Sadržaj ulja ulja: ≦ 0.01mg / m3

● Operativna buka: ≦ 75dB (A)

● Radno okruženje: zatvoreno

 

Radni princip

Sušač prirodnog gasa serije JLNG je novi uređaj za sušenje zasnovan na principu adsorbcije nihanja temperature (TSA) i adsorpcije nihanja pritiska (PSA). Osnovni radni princip njegove adsorpcije: kada nema suvog komprimovanog prirodnog gasa i potpuno adsorbovanog adsorbenta, molekuli vode u prirodnom gasu difuzuju površinu adsorbenta i adsorbiraju gravitacijom "van der Waalsa". U stanju gde se temperatura i pritisak menjaju, količina vlage koja se adsorbuje takođe se menja. Kada komprimovani prirodni gas prolazi kroz sloj adsorbenta, molekuli vode u komprimovanom prirodnom gasu su sušeni usled adsorpcije. Kada adsorbent dostigne stanje ravnoteže (tj. Adsorbuje vodu) Dostignuta je zasićenost. Programski kontrolisana regeneracija prebacivanja AB kruga, reciklaža.

 

Sastav opreme

Cijeli set se sastoji od dvije sušare i grejača, ventilatora za kruženje, hladnjaka, filtera i pneumatskih ventila koji rade paralelno. Oprema kontroliše PLC i radi automatski.

 

Opseg primene

Sušači prirodnog gasa serije JLNG se široko koriste u vađenju prirodnog gasa, transportu, punjenju gasa i drugim vezama.

 

Naša fabrika

Kina prirodni gas sušilo

Kina prirodni gas sušilo

Natural Gas Dryer Manufacturers

Proizvođači prirodnog gasa


Dobavljači prirodnog gasa

Dobavljači prirodnog gasa


Ako ste zainteresovani za bilo koji naš sušač prirodnog gasa ili želite da razgovarate o vlastitom nalogu, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se stvaranju uspešnih poslovnih odnosa sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.


Hot Tags: sušara za prirodni gas, Kina, proizvođači, dobavljači, kupovina, cijena, za prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.