TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Komprimirani vazdušni sušač

Jiayu sušara za sušenje vazduha Jiayu sušara bez grejanja i grijane sušare - koriste se dvostruki desikantni tornjevi i strateški postavljeni ventili za sušenje komprimovanog vazduha. Bez obzira da li se koristi bez grijanja ili grejanja, proizvedeni komprimovani vazduh se temeljito osuši, jer se usmerava preko on-line ...

Jiayu kompresovani vazdušni sušač

Jiayu sušara bez grejanja i grejane sušare - svi koriste dvostruke kutije za sušenje i strateški postavljene ventile za sušenje komprimovanog vazduha. Bez obzira da li se koristi bez grejanja ili grejanja, proizvedeni komprimovani vazduh se temeljito osuši, jer se usmerava preko on-line sušara za sušenje na sušaru. Pošto desikant u ovoj torbi adsorbira vlagu iz vazduha, sušač u vanfunkcijskom kuli sušara se očisti od vlage i spremi za upotrebu. Osnovna razlika u dve tehnologije je način na koji se vlaga desorbira od desikanta, poznate i kao regeneracija.

 

Dizajniran za pouzdanost

Naš lak pristup omogućava postavljanje ključnih tačaka održavanja na nivou operatora radi bržeg servisiranja i manje zastoja. Niža silueta takođe omogućava uspravnu isporuku i olakšava instalaciju. Izuzetno niske siluete ... kolektori i ventili unutar opsega ruke operatera ... lako dostupni priključci za odvod i odvod ... samo nekoliko razlika koje su vidljive spolja. I spolja i interno, svaki model kombinuje inovativne inženjerske i tehnički napredne, veoma izdržljive komponente kako bi se obezbedila jednostavna instalacija, rad, održavanje i jednostavno pouzdani sušari za sušenje. Lako održavanje ventila visokih performansi. Sa manifoldima nagnutim prema centru na nivou operatora, ventili se lako pristupaju za održavanje. Tipični membranski ventil u sušaču bez toplote može se obnoviti za manje od deset minuta, bez uklanjanja ventila iz kolektora.

 

Izbor Jiayu sušnog sušača

Napredni mikroprocesorski kontroler održava performanse sušara na optimalnim nivoima. Kontinuirano prati funkcije sušara i pruža upozorenje kada je potrebno održavanje, pa je vreme zaustavljanja minimalno. Svaki Jiayu sušni sušač uključuje sušilicu visoke čvrstoće i izdržljive, lako održavane ventile za neprevaziđenu pouzdanost, performanse i vrijednost kupca.

 

Heatless Air sušači

Najjednostavnije od dve tehnologije, bezgrešni sušač preusmerava deo sušenog komprimovanog vazduha na off-line kulu. Ovaj suv vazduh zatim protiče i regeneriše desikant. Vazduh za čišćenje, sada opterećeni vlagom, je bezopasno iscrpljen kroz prigušivač u atmosferu. Najniža u kapitalnim investicijama, ova tehnologija može biti skuplja za rad jer zahtijeva dijeljenje osušenog komprimiranog vazduha koji se preusmerava iz vazdušnog sistema za regeneraciju sušača.

 

Tehnički parametri za sušenje vazduha bez grejanja

Zapremina plina: 0.3-1000Nm3 / min

Tačka rose: -40 ° C ~ -50 ° C

Radni pritisak: 0.4-6.0Mpa

Temperatura ulaza: ≤45 ° C

Sadržaj ulja unošenja: ≤0.1mg / m3

Gubitak pritiska: 0.02Mpa

Stopa potrošnje gasa regeneracije: ≤12%

Ulazni pritisak: ≥0.3Mpa

Potrošnja električne energije: AC220V, 60W

Radno okruženje: zatvoreno

 

Grejači za sušenje vazduha

Ovi sušari funkcionišu slično kao bez sušača za toplotu, sa velikim izuzetkom. Sušeni vazduh koji je preusmeren iz vazdušnog sistema prvi put prolazi kroz vanjski grijač visoke efikasnosti prije ulaska u off-line toranj radi regeneracije sušača. Pošto ovaj zagrejani vazduh može imati znatno više vlage nego neogrevani vazduh, potrebno je samo oko polovine količine osušenog komprimovanog vazduha za regeneraciju. Iako dodatak grejača i pripadajućih komponenti podiže početnu kapitalnu investiciju za grijanje sušara, manje preusmereni komprimovani vazduh znači niže operativne troškove.

 

Tehnički parametri sa grijanim sušačem

Zapremina plina: 1-1000Nm3 / min

Pritisak: 0.2-6.0Mpa

Ulazna temperatura: 110 ° C-150 ° C

Stopa potrošnje gasa regeneracije: ≤ 1%

Tačka rose: -50 ° C ~ -70 ° C

Pad pritiska: 0.03Mpa

Radno okruženje: zatvoreno

 

Jiayu ... Na tebi

Bez obzira gde se nalazi vaš objekat, Jiayu je obavezan da vam služi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Dostupni smo da vam pružimo podršku sa inovativnim i isplativim servisnim rješenjima koja će vas održavati u vrhunskim performansama.

 

Hot Tags: sušara za sušenje veša, Kina, proizvođači, dobavljači, kupovina, cena, prodaja
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.