TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Energetski efikasni PSA generator azota

Najčešće korišćene metode za proizvodnju azota uključuju: proizvodnju azota pomoću kriogenog separacije vazduha, generatora azota pomoću adsorpcije pritiska, generatora azota membranskim separacijom, proizvodnje azota kriogenim separacijom vazduha je tradicionalni metod proizvodnje azota, ima istoriju od nekoliko decenija.

Energetski efikasni PSA generator azota

Najčešće korišćene metode za proizvodnju azota uključuju: proizvodnju azota pomoću kriogenog separacije vazduha, generatora azota pomoću adsorpcije pritiska, generatora azota membranskim separacijom, proizvodnje azota kriogenim separacijom vazduha je tradicionalni metod proizvodnje azota, ima istoriju od nekoliko decenija. Kriogena oprema za separaciju vazduha za proizvodnju azota je složena i pokriva područje koje je veliko, trošak je visok i oprema ima jednokratnu investiciju, visoke operativne troškove, sporo proizvodnju gasa (12 do 24 sata), visoke instalacijske zahtjeve i dugi ciklusi. Sveobuhvatna oprema, instalacija i infrastruktura, itd., Ispod 3.500 Nm3 / h, iste veličine ulaganja u postrojenja za azot PSA je 20% do 50% niža od postrojenja za kriogenu separaciju vazduha. Kriogena postrojenja za odvajanje azotnog odvoda vazduha je pogodnija za proizvodnju industrijskog azota velikih razmera, s druge strane, proizvodnja azota srednjeg i malog zraka koristi azot za adsorpciju pritiska sa niskim pritiskom.

 

Prednosti

(1) Prikladna i brza proizvodnja azota: Napredna tehnologija, jedinstveni distributer vazduha, jedinstvena distribucija vazduha, efikasna upotreba ugljeničnih molekularnih sita, kvalifikovani azot može se obezbediti za oko 20 minuta.

(2) Jednostavan za upotrebu: Oprema ima kompaktnu strukturu i potpuno je opremljena. Ne zahteva investicije u infrastrukturu i malu investiciju. Potrebno je samo napajanje za povezivanje na lokaciju za proizvodnju azotnog gasa.

(3) Ekonomičniji od drugih metoda snabdevanja azotom: Proces PSA je jednostavan metod proizvodnje azota. Sa vazduhom kao sirovinom, potrošnja energije je samo energija koju troši vazdušni kompresor, koji ima niske operativne troškove, nisku potrošnju energije i visoku efikasnost. prednost.

(4) Mehatronika dizajn ostvaruje automatsko upravljanje: uvezeni PLC kontroliše potpuno automatsko upravljanje, a pritisak i pritisak azota se podešavaju i prikazuju kontinuirano kako bi se postigao bez nadzora.

(5) Širok spektar primjene: zaštitni gas za proces toplotne obrade metala, gas za proizvodnju hemijske industrije, punjenje azota i prečišćavanje različitih tipova skladišnih rezervoara i cjevovoda, gas za proizvodnju proizvoda od gume i plastike, sveže pakiranje bez kiseonika prehrambenu industriju i prečišćavanje industrije pića. Pokrivajući gas, azotno punjenje i uklanjanje kiseonika ambalaže i ambalaže u farmaceutskoj industriji, zaštitu elektronskih komponenti u elektronskoj industriji i zaštitu gasova u procesima proizvodnje poluprovodnika. Čistoća, protok i pritisak su stabilni i podesivi kako bi zadovoljili potrebe različitih kupaca.

 


Hot Tags: energetski efikasni psa azotni generator, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.