TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Energetski štedači generatora PSA

Jiangsu Jiayu specijalna oprema Co, Ltd se uglavnom koristi u hemijskoj, elektroničkoj, tekstilnoj, ugalj, nafti, prirodnom gasu, medicini, prehrani, staklu, strojevi, metalurgiji praha, magnetnim materijalima i drugim industrijama . Različiti ...

Jiangsu Jiayu specijalna oprema Co, Ltd se uglavnom koristi u hemijskoj, elektroničkoj, tekstilnoj, ugalj, nafti, prirodnom gasu, medicini, prehrani, staklu, strojevi, metalurgiji praha, magnetnim materijalima i drugim industrijama . Različiti zahtjevi za korištenje azota od strane različitih korisnika u različitim industrijama, Jiayu nudi prilagođene i profesionalne usluge prilagođavanja PSA azota generatora, u potpunosti ispunjavaju zahteve gasova različitih korisnika. Jedinica za proizvodnju azota u našoj kompaniji ima karakteristike kao što su jednostavan protok procesa, normalna proizvodnja temperature, visok stepen automatizacije, pogodno otvaranje i zatvaranje, manje dijelovi za nošenje, lako održavanje i niska troška proizvodnje.


Radni princip PSA azotnog generatora

PSA azotni generator se zasniva na principu adsorpcije nihanja pritiska.

Korišćenjem visokokvalitetnih ugljeničnih molekulskih sita kao adsorbenata, pod određenim pritiskom, azot se proizvodi iz vazduha. Posle prečišćavanja i sušenja komprimovanog vazduha, adsorbovan je pod pritiskom i desorbira se pod vakuumom u adsorberu. Zbog kinetičkog efekta, stopa difuzije kiseonika u porama ugljeničnih molekularnih sita je mnogo veća nego kod azota, kada adsorpcija ne dostigne ravnotežu, azot je obogaćen u gasnoj fazi kako bi se formirao azot visokog čistoća, zatim , pritisak se smanjuje na normalan pritisak, a adsorbent desorbuje druge adsorbirane kiseonik i druge nečistoće radi postizanja regeneracije. Dve adsorpcione kule su generalno instalirane u sistemu. Jedna tornja adsorbuje azot, a druga kula desulfurira. Kroz automatsku kontrolu PLC programa, dve kule se alternativno ciklično čine da bi se postigla kontinuirana proizvodnja visoko kvalitetnog azota.


Tehničke prednosti PSA generatora štednje energije

1, lako se instalira

Oprema ima kompaktnu strukturu i potpuno je opremljena. Ne zahtijeva ulaganje u infrastrukturu i male investicije.


2, visoko kvalitetno ugljenično molekularno sito

Sa velikim kapacitetom adsorpcije, visokim performansama tlaka i dugim vekom trajanja. Normalni radni vek do 10 godina.


3, sigurnosni sistem

Konfigurišite alarmni sistem sistema grešaka i funkciju automatskog pokretanja za korisnike kako bi osigurali bezbednost rada sistema.


4, ekonomičnije od drugih metoda snabdevanja azotom

Proces PSA je jednostavan metod proizvodnje azota. Sa vazduhom kao sirovinom, potrošnja energije je samo energija koju potroši kompresor vazduha, koji ima prednosti niskih operativnih troškova, niske potrošnje energije i visoke efikasnosti.


5, mehanički i električni integracioni dizajn radi postizanja automatskog rada

Uvezeni PLC kontroliše potpuno automatsko upravljanje. Čistoća pritiska azota može se podešavati i prikazivati kontinuirano. Mogu se podesiti alarmi pritiska, protoka i čistoće, a daljinsko automatsko upravljanje i merenje detekcije se mogu realizovati, ostvarujući operaciju bespilotnog rada. Napredni sistem kontrole čini operaciju jednostavnijim, može realizovati bez nadzora i daljinski nadzor, i može pratiti različite uslove rada u realnom vremenu, čime obezbeđuje stabilnost čistoće i proticaja gasa.


6, kvalitetne komponente su stabilne i pouzdane garancije

Pneumatski ventili, ventili sa elektromagnetnim pilotom i druge ključne komponente su uvezene konfiguracije, pouzdan rad, brza brzina prebacivanja, vijek trajanja više od milion puta, niska stopa otkaza, lako održavanje, niski troškovi održavanja.


7, kontinualni prikaz sadržaja kiseonika, automatsko alarmni sistem preko granice

On-line monitoring čistoće azota osigurava da je potrebna čistoća azota stabilna.


8, napredna tehnologija punjenja osigurava vijek trajanja opreme

Napredna tehnologija pakovanja se koristi da bi se molekularno sito ravnomerno rasporedilo bez mrtvog ugla i nije lako sipati. Adsorpcioni toranj koristi višefazni uređaj za distribuciju vazduha i automatski uređaj za pod pritiskom sa uravnoteženom metodom. Kako bi se osiguralo performanse adsorpcije i stanje sabijanja ugljeničnih molekulskih sita i efikasno produžiti životni vek ugljenih molekularnih sita.


9, neuspešan automatski sistem za evakuaciju azota

Nivo azota niske čistoće na početku uključivanja automatski se isušuje i vazduh se isporučuje nakon što se dostigne indeks.


10, čistoća azota podesiva

Čistoća azota se lako može prilagoditi i može se proizvoljno prilagoditi prema zahtevu korisnika od 79% do 99,99%. Pored toga, jedinstvena tehnologija prečišćavanja se može koristiti za povezivanje pročišćivača azota u kasnijoj fazi kako bi se dobio 99,9995% plinskog azota visoke čistoće.


11, jedinstven proces preklapanja ciklusa sistema

Smanjuje habanje ventila, produžava životni vek opreme i smanjuje troškove održavanja.


12, besplatno otklanjanje grešaka, doživotno održavanje

Jaka tehnička i kvalitetna servisna usluga pružaju kontinuiranu tehničku podršku, tako da korisnici ne brinu.

 


Hot Tags: proizvođači psa azot uštede energije, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.