TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Rezervoar za skladištenje visokog pritiska

Rezervoar za skladištenje visokog pritiska

Gasni rezervoari su prateća oprema za vazdušne kompresore, vazduh ulazi u kompresor i šalje se u rezervoar za gas nakon pritiska, a zatim iz cjevovoda za gas do različitih plinskih lokacija, glavna uloga rezervoara za gas u sistemu za kompresiju vazduha je da obezbedi da je snabdevanje gasom stabilno.

Opis proizvoda:

Generalno sastavljen od cilindra, glave, prirubnica, priključnih cevi, zaptivnih elemenata, ležaja i drugih dijelova i komponenti, ovaj rezervoar za prijem vazduha visokog pritiska ne samo što može čuvati komprimovani vazduh, smanjiti pulsiranje pritiska uzrokovan prekidnim pražnjenjem kompresor, postiže ravnotežu između dovoda vazduha i gasa i spusti temperaturu komprimovanog vazduha.

Štaviše, komprimovani vazduh skladišti vodu u rezervoaru za gas, rezervoar za gas može podesiti pneumatski pritisak izazvan neuravnoteženom potrošnjom gasa pneumatske opreme i povećati stabilnost pritiska gasne opreme.

Pored toga, opremljen je i sigurnosnim uređajem, meračem i završetkom uloge različitih proizvodnih procesa. Postoje vertikalni ili horizontalni opcioni.

Karakteristike;

 • Propusnost mašine za sušenje i filtriranje je u skladu sa pomicanjem kompresora

 • Zapremina rezervoara za skladištenje gasa je između 10% i 20% pomaka kompresora. Kada je potrošnja gasa velika, zapremina rezervoara za skladištenje gasa treba na odgovarajući način povećati. Ako je potrošnja gasa na gradilištu mala, može biti manja od 15%, poželjno ne manje od 10%

 • Nakon što se sušač ugradi u rezervoar za skladištenje gasa, funkcija rezervoara za skladištenje gasa je dovoljna, koja igra ulogu puferovanja, hlađenja i pražnjenja, što može smanjiti opterećenje sušara

 • Skladišni rezervoar visokog pritiska vazduha

Tehnički proces:

Gas prolazi kroz ovaj rezervoar za skladištenje visokog pritiska vazduha, filter, a zatim i sušač. Vazduh pod dejstvom rezervoara ima brzu protok vazduha koji udara u zid rezervoara kada prolazi kroz spremnik, što dovodi do brzog pada temperature u spremniku, tako da je velika količina vodene pare dobijene. Tečnost uklanja veliku količinu vode i ulja, čime se smanjuje opterećenje na sušaru.

Prikaz proizvoda:

carbon-steel-gas-storage-tank56587814413.jpg

Hot Tags: skladišni rezervoar visokog pritiska, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.