TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Generator visoke čistoće azota

Jiayu čistoću azotnog generatora, čistoće azota do 99,999%, glavne komponente opreme za azot: sistem za prečišćavanje vazduha, rezervoar za vazduh, sistem za adsorpciju pritiska i rezervoar azota i komponenta kontrolnog sistema ....

Jiayu čistoću azotnog generatora, čistoće azota do 99,999%, glavne komponente opreme za azot: sistem za prečišćavanje vazduha, rezervoar za vazduh, sistem za adsorpciju pritiska i rezervoar za azotni rezervoar i komponente kontrolnog sistema. Adsorpcija pod pritiskom je physisorption. Kada se pritisak adsorbuje i dekompresira, vrši se desorpcija. Materijal jezgra za adsorpciju nihanja pritiska je molekularno sito ugljenika.

 

Jiayu visoke čistosti azot generatora karakteristike

1, čitava mašina pokriva područje, najmanji proizvod te vrste. Velike i male mašine bez osnovne šasije (oklopna šasija) mogu se instalirati.

2. Zbog jedinstvene strukture tornjeve i uređaja za presovanje molekularnog sita, ne dodaje se molekularno sito.

3, adsorpcija dvostrukog tornja, 24 časa kontinualnog rada, pokreti ventila automatski se menjaju.

4. Sistem upravljanja usvaja programabilnu kontrolu (PLC) inteligentnu kontrolu.

5, nominalni protok, čistoća proizvoda proizvoda automatski prilagođena.

6, čistoću azota, analizu detekcije on-line, nekvalifikovani zvučni i svetlosni alarm.

7. Sistem prečišćavanja vazduha automatski isprazni zagađivače.

8, prikaz vremena preklapanja pneumatskog ventila, prikaz transpozicije.

9, siguran rad, niko ne čeka, povezujući daljinski upravljač.

 

Tehnički parametri generatora azijskog azota

Volumen azota: 1-3000Nm3 / h

Čistoća azota: 97-99,9995%

Tačka rose: ≤ -40 ° C

Pritisak azota: 0,15-1,0Mpa

 

Industrija primjene visokih čistosti azota

[Industrijski agregat za azot] primenjuje se na finu hemijsku industriju, novi materijal, petrohemijsku industriju, hemijsku industriju uglja, solnu hemijsku industriju, hemijsku industriju prirodnog gasa i sl. I njenu derivatnu industriju prerade hemijskih proizvoda. Azot se uglavnom koristi za pokrivanje, čišćenje, zamenu i čišćenje. Transport tlaka, agitacija hemijske reakcije, zaštita proizvodnje hemijskih vlakana, zaštita azota i druga polja.


[Specijalni generator azota za industriju nafte i gasa] Primjenjuje se na oblasti zaštite, transporta, pokrivanja, zamjene, spašavanja, održavanja i injektiranja azota u istraživanju nafte i prirodnog gasa na kopnu, naftnom i dubokom morskom ulja i prirodni gas. Uz visoku sigurnost, prilagodljivost i kontinuirane proizvodne karakteristike.


[Specijalni agregat za proizvodnju azota za metaluršku industriju] Pogodan za termičku obradu, svetlo žarenje, zaštitno grejanje, metalurgiju praha, preradu bakra aluminijuma, sinterovanje magnetnog materijala, preradu plemenitih metala, proizvodnju ležajeva i druga polja. Uz visoku čistoću, kontinuiranu proizvodnju, deo procesa zahteva azot koji sadrži određenu količinu vodonika kako bi povećao osvetljenost i tako dalje.


[Specijalni proizvođač azota za rudarsku industriju uglja] Pogodno za gašenje požara, razvod gasa i gasa u rudarstvu uglja. Ima tri specifikacije: fiksni, pokretni i podzemni pokreti, koji u potpunosti zadovoljava zahtjeve azota pod različitim uslovima rada.


[Nitrogen generator za industriju gumenih guma] Pogodan za zaštitu azota, kalupe i druga polja u procesu vulkanizacije proizvodnje gume i guma. Naročito u proizvodnji radijalnih guma od celicnog čelika, novi proces vulkanizacije sa azotom postepeno je zamenio proces vulkanizacije. Sa čistoćom azota, kontinuiranom proizvodnjom, visokim pritiskom azota i tako dalje.


[Specijalni generator azota za prehrambenu industriju] Primenjuje se na skladištenje zelene hrane, ambalaža za punjenje azota, očuvanje povrća, zaptivanje alkohola (može) i skladištenje.


[Specijalni proizvodjač azota za elektronsku industriju] Pogodno za proizvodni paket poluprovodnika, proizvodnju elektronskih komponenti (SMT), LED, LCD ekran za tekuće kristale, proizvodnju litijumske baterije i druga polja. Generator azota ima karakteristike visoke čistoće, male zapremine, male buke i niske potrošnje energije.


Jiangsu Jiayu Special Equipment Co, Ltd, specijaliziran za proizvodnju azota u trajanju od 30 godina, sa dugogodišnjim iskustvom u industriji, za stvaranje višeg kvaliteta azot generator.Izaberite Jiayu visoke čistosti azot generatora, usluga sigurnije, dobrodošlicu posjetiti fabrika.

 

Hot Tags: visokotemperaturni azotni generator, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.