TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Visoka čistost generatora PSA azota

PSA azotni generator koristi vazduh kao sirovinu za proizvodnju N2 pod sobnom temperaturom, što je pogodno, stabilno i ekonomično.

Visoka čistost PSA agregata za azot


opis proizvoda

PSA azotni generator koristi vazduh kao sirovinu za proizvodnju N2 pod sobnom temperaturom, što je pogodno, stabilno i ekonomično.


Specifikacije

1) Kapacitet azota: 1-3000Nm3 / h

2) Čistota azota: 95 - 99,9995%

3) Početni pritisak: 0,15 - 1,0Mpa (Prilagođeno dostupno)

4) Tačka rose: ≤ -40 ° C


Radni principi

Koristi ugljenično molekularno sito kao adsorbent, proizvodi azot koristeći PSA princip. Pod određenim pritiskom, molekularno sito ugljenika ima različite kapacitete adsorpcije kiseonika / azota, tj. Mnogo više adsorpcionog kapaciteta kiseonika od kapaciteta adsorpcije azota. PLC kontroliše otvoren / zatvoren pneumatski ventil da bi se realizovalo dve kule, alternativna adsorpcija i desorpcija, prema promeni pritiska, sprovodi separaciju kiseonika / azota i proizvodi azot željenom čistoćom.


Tehničke karakteristike

1). Potpuna automatizacija

Svi sistemi su dizajnirani za neispunjavanje i automatsko prilagođavanje potreba za azotom.

2). Niži prostorski zahtev

Dizajn i instrument čini fabriku veliku kompaktnost, montažu na skijama, montažu iz fabrike.

3). Brzo pokretanje

Vreme početka je samo 5 minuta da biste dobili željenu čistoću kiseonika. Dakle, ove jedinice mogu se uključiti i isključiti u skladu sa promenama tražnje azota.

4). Visoka pouzdanost

Vrlo pouzdan za kontinuirano i stabilno funkcionisanje sa stalnim vremenom raspoređivanja Nitrogen Cleanness postrojenja bolji od 99% uvek.

5). Život molekularnih sita

Očekivani život molekularnih sita je oko 10 godina, tj. Cijelo vrijeme života biljaka azota. Dakle, nema troškova zamjene.

6). Podesivo

Promjenom protoka, možete isporučiti azot sa precizno prave čistoće.


Aplikacije

1. Metalurgija: Za zaštitu od žarenja, zaštitu od aglomeracije, nitrogenizaciju, pranje i puhanje peći itd. Koriste se u oblastima kao što su metalno grejanje, metalurgija praha, magnetni materijal, proces bakra, metalna mreža, pocinčana žica, poluprovodnik itd.

2. Industrija hemijskih i novih materijala: za gas hemijskog materijala, puhanje cevovoda, zamjenu gasa, zaštitu gasa, transport proizvoda itd. Koriste se u oblastima kao što su hemijska, uretanska elastična vlakna, guma, plastika, guma, poliuretan, biološka tehnologija, , itd.

3. Elektronska industrija: Za inkapsulaciju, aglomeraciju, žarenje, deoksidaciju, skladištenje elektronskih proizvoda. Koristi se u oblastima kao što su vršno zavarivanje, zavarivanje cirkulacijom, kristal, piezoelektričnost, elektronski porcelan, elektronska bakarna traka, baterija, materijal elektronske legure itd.


Hot Tags: proizvođač visokokvalitetnih psa azotnih generatora, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.