TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Mikro-toplotna adsorpcija komprimovanog vazdušnog sušača

Visoko efikasna sušara za sušenje komprimovanog vazduha sa mikro-toplotom Opis proizvoda JSR Mikro-toplotna adsorpciona sušilica vazduha Vlaga koja se nalazi u komprimovanom vazduhu se ne tretira procesima sušenja i prečišćavanja, što može dovesti do: korozije cevovoda, oštećenja opreme u vazduhu ili niže. ..

Visoko efikasna komora za sušenje vazduha sa mikro-toplotnom adsorpcijom

 

opis proizvoda

JSR mikro-toplotni adsorpcioni vazdušni sušač

Vlaga koja se nalazi u komprimovanom vazduhu se ne tretira procesima sušenja i prečišćavanja, što može dovesti do: korozije cevovoda, oštećenja opreme u vazduhu ili niže efikasnosti proizvodnje, negativnog utjecaja na kvalitet vašeg proizvoda

 

Postrojenje za komprimovani vazduh JSR može vam pomoći u smanjivanju sadržaja vlage vazduha, impiriranog mirisa, čišćenja

sigurno ne dobijate vode bez nečistoća, nikakav neuobičajeni miris visokog kvaliteta komprimovanog vazduha. Zbog toga, JSR nudi prilagođeni sistem komprimovanog vazduha i pomaže vam da dobijete najbolja rešenja za komprimovani vazduh. Pružamo vam visokokvalitetnu i efikasnu post-procesnu opremu, omogućavamo vam jednokratno kupovinu.

 

Detaljno uvodjenje

Sledi jedan deo kompresorske opreme za tretiranje vazduha. On koristi komprimovani vazduh kako bi uklonio zamrznut način komprimirane vlage u vazduhu, pouzdan i zgodan i jeftin.

 

Komprimovani vazduh prolazi kroz posudu sa dve "tornjeve" napunjene medijima, kao što su aktivirani glinice, silika gel, molekularno sito ili drugi materijal za sušenje. Ovaj desikantni materijal privlači vodu iz komprimovanog vazduha putem adsorbcije. Kako se voda priklanja desikantu, desikantni "krevet" postaje zasićen. Sušilica je predviđena za prebacivanje kula na osnovu standardnog NEMA ciklusa, nakon što ovaj ciklus dovrši neki komprimovani vazduh iz sistema koristi se za "čišćenje" zasićenog postrojenja za sušenje tako što jednostavno udari vodu koja se pridržava desikantu. desikant je da dovede tačnu tačku rosenja komprimovanog vazduha do nivoa u kojem voda više neće kondenzirati, ili kako bi se što više moguće uklonilo što više vode sa komprimovanog vazduha.

 

1.Hladnjak za frižider ima dvostepenu izmjenu toplote radi poboljšanja efikasnosti i uštede energije.

 

2.It nudi visokoefikasni separator koji garantuje izuzetno nizak pad pritiska i neometan rad čak iu teškim uslovima rada.

 

3.Hladnjak za hladjenje vazduha ima termički zaštićene ventilatore za hlađenje i sigurnosni sistem koji sprečava oštećenje kompresora zbog neispravnosti ili visokih radnih temperatura.

 

4.Imaju kontrole za samopodešavanje kako bi obezbedile izuzetno nisku i stalnu tačku rosišta, a istovremeno sprečavaju zaleđivanje.

 

5.Hladnjak za sušenje hladnjaka nudi automatsko elektronsko odvodno postrojenje sa svakom jedinicom.

 

6. Ima nizak nivo buke i ima dizajn koji štedi prostor.

 

Naša kompanija

Jiayu je priznat u svijetu izvrsni ponudjac rješenja za vazdušni sistem, trenutno se naši proizvodi i rješenja koriste u više od 40 zemalja i regiona, posluju različitim industrijama širom svijeta

 


Hot Tags: sušara za sušenje komprimovanog vazduha za mikro toplotu, Kina, proizvođači, dobavljači, kupovina, cijena, za prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.