TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

PSA gasni agregat

Vazduh prolazi kroz vazdušni filter kako bi uklonio prašinu i nečistoće, zatim ulazi u kompresor vazduha i komprimira se na potreban pritisak. Nakon striktnog odmašćivanja, uklanjanja vode, uklanjanja prašine i prečišćavanja, izlaz je čist i komprimiran.

JY-CMS radni princip PSA azotnog gasa

Vazduh prolazi kroz vazdušni filter kako bi uklonio prašinu i nečistoće, zatim ulazi u kompresor vazduha i komprimira se na potreban pritisak. Nakon striktnog odmašćivanja, uklanjanja vode, uklanjanja prašine i prečišćavanja, izlaz je čist i komprimiran. Svrha vazduha je da obezbedi vek trajanja molekularnog sita u kutiji za adsorpciju. Postoje dve adsorpcione kule opremljene ugljeničkim molekulskim sitama. Kada jedan toranj radi, drugi kula se desorbira pod sniženim pritiskom. Čist vazduh ulazi u radnu adsorpcionu kuću. Kiseonik, ugljen dioksid i vlaga se adsorbuju kroz molekularno sito. Gas koji ulazi u izlaz je azot. Drugi toranj (desorpciona kolona) uklanja adsorbovani kiseonik, ugljen-dioksid i vodu iz pore molekularnog sita u atmosferu. Na ovaj način, dvije kule rade u rotaciji kako bi dovršile odvajanje azota i kiseonika i kontinuirano izlaze iz azota. Jiayu PSA Generator azota Proizvodnja azota 1-3000Nm3 / h, tačka rose azota ≤ -40 ° C.


Funkcije generatora gasa PSA

1. Čistoća azota u PSA azotnom gasnom mehanizmu je 97% -99,9%. Ako je potreban azot veće čistoće, može se dodati oprema za prečišćavanje azota. Jiayu ima CHB seriju opreme za prečišćavanje azota na bazi ugljenika i CHA seriju opreme za prečišćavanje azota hidrogenacije. 97% -99,9% izlaza azota iz agregata azota za adsorpciju azota pritiska ulazi u opremu za prečišćavanje azota, a istovremeno se kroz merač protoka doda odgovarajuća količina vodika radi pročišćavanja opreme. U kutiji za deoksidaciju, vodonik i ostatak tragova kiseonika katalizuju se za proizvodnju vode, koja se onda ohladi vodenim kondenzatorom, osuši parnim separatorom i dalje osuši pomoću sušača (alternativna upotreba dva kutija za adsorpciono sušenje: jedno adsorpciono sušenje Voda, druga drenaža desorpcije toplote) za dobijanje azota visoke čistoće, čistoća azota u ovom trenutku može da dostigne 99,9995%

 

2. Kada se započne metoda adsorpcije pritiska, pritiskom na dugme, kvalifikovani azotni proizvod se može dobiti u roku od 30 minuta od početka rada. Ako je potreban azotni gas visoke čistoće, uređaj za prečišćavanje gasova azota može se koristiti za 99.99% za približno 30 minuta. 99,9999% azota visoke čistoće. Takođe možete pritisnuti taster na stop. Zbog toga, generator azota za adsorpciju azota na pritisak je pogodan za posebne situacije sa prekidnim radom.

 

Jiangsu Jiayu Special Equipment Co., Ltd. Stručno istraživanje i razvoj PSA opreme za separaciju vazduha, PSA azotni generator, generator azota na adsorpciju azota, generator membranskog azota, generator azota visoke čistoće, ima 30 godina industrijskog iskustva, kao i PSA kiseonik generator, sa 30 godina iskustva u industriji, istovremeno postoje PSA kiseonički generatori, serija opreme za odvajanje vazduha kao što su posude pod pritiskom. Mi se bavimo naučnim kompanijama, optimizovanim dizajnom proizvoda, naprednom tehnologijom, savršenim sistemom osiguranja kvaliteta, pružamo savršenom proizvodu kupcima.

 

Hot Tags: generator psa azot, Kina, proizvođači, dobavljači, kupujte, cijena, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.