TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

PSA generator kiseonika

Mi smo proizvođači i izvoznici visokokvalitetnih generatora PSA Oxygen Gas iz Kine. Naše kiseoničke biljke zasnovane su na PSA tehnologiji, Ovom tehnologijom, proizvodimo kiseonične generatore gasa koji su nizak za održavanje i vrlo ekonomičan dok proizvode željene rezultate u sistematičnom

Mi smo proizvođači i izvoznici visokokvalitetnih generatora PSA Oxygen Gas iz Kine. Naše kiseoničke biljke zasnovane su na PSA tehnologiji, po ovoj tehnologiji. Proizvodimo kiseonične generatore gasa koji su niski za održavanje i veoma ekonomični dok na sistematičan način proizvode željene rezultate. Ovi gasni generatori PSA Kiseonika apsorbuju azot uz pomoć dva posuda za apsorpciju ispunjenih molekularnim sitama zeolita odgovornim za apsorpciju azota.


Istaknute karakteristike PSA generatora kiseonika


Najnovija tehnologija

Niski troškovi održavanja

Čvrst dizajn

Jednostavno za rad

Daljinsko upravljanje dostupno


Naš generator PSA kiseonik je solidan i visokokvalitetni proizveden sa najboljom tehnologijom. PSA biljke su vrhunski dizajnirani od strane naših iskusnih inženjera. Proizvodnja mašina za proizvodnju kiseonika vrši se u skladu sa međunarodnim standardima. Naše PSA mašine dolaze u različitim dimenzijama i kapacitetima u rasponu od 0.5m3 / sat do 2000m3 / sat. Naš servis posle prodaje odgovara potrebama kupaca.


Generatori gasa za kiseonik - PSA

Obezbeđuju vam najkvalitetniju generaciju kiseoničkih gasnih agregata, generatora gasa za kiseonik, generatora gasa za kiseonik, kiseoničnog gasnog generatora, generatora gasnog kiseonika i generatora gasa vazdušnog kiseonika sa efikasnom i blagovremenom isporukom.


Industrijske primene PSA generatora kiseonika

Hemijska oksidacija

Zavarivanje

Taljenje

Spajalica

Baterije za proizvodnju

Industrija stakla

Taljenje bakra

Tretiranje otpadnih voda

Ribarstvo

Papirna industrija


Jiangsu Jiayu Special Equipment Co., Ltd. profesionalni R & D i proizvodni PSA oprema za separaciju vazduha, PSA generator kiseonika, generator kiseonika adsorpcionog kiseonika, industrijski generatori kiseonika, generator visoke kiseline sa 30 godina iskustva u industriji, istovremeno postoje generatori PSA azota, serija opreme za separaciju vazduha, kao što su posude pod pritiskom. Mi se bavimo naučnim kompanijama, optimizovanim dizajnom proizvoda, naprednom tehnologijom, savršenim sistemom osiguranja kvaliteta, pružamo savršenom proizvodu kupcima.


Hot Tags: psa kiseonik, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.