TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Skladišni rezervoari za gorivo

Rezervoar za gas je dizajniran za skladištenje plina za opremu, a od uloge stabilizacije pritiska sistema, prema različitom pritisku koji može izdržati rezervoar za gorivo može se podijeliti u rezervoar visokog pritiska, gasni rezervoar niskog pritiska, rezervoar atmosferskog pritiska. Rezervoar za gorivo može se podijeliti prema ...

Rezervoar za gas je dizajniran za skladištenje plina za opremu, a od uloge stabilizacije pritiska sistema, prema različitom pritisku koji može izdržati rezervoar za gorivo može se podijeliti u rezervoar visokog pritiska, gasni rezervoar niskog pritiska, rezervoar atmosferskog pritiska. Rezervoar za gorivo se može podijeliti prema različitim materijalima: rezervoar od ugljeničnog čelika, rezervoar za niskotarifični čelik, rezervoar od nerđajućeg čelika.

 

Funkcija

1, skladištenje energije

2, Stalni pritisak gasa

3, Uklanjanje štete prouzrokovane impulsnim pritiskom opreme direktnog udara

4, Osigurajte stabilnost i kontinuitet izlaznog gasa

5, Odvojenost vlage i nečistoća u gasu preliminarno

 

Naša prednost

1, postupak selekcije materijala, Jiayu JC serija gasa za gorivo odabira najviših standarda čelika, visoke čvrstoće, dobra žilavost.

2, postupak zavarivanja, automatska oprema za zavarivanje, visoka efikasnost rada, formiranje zavara, jasne linije.

3, postupak prskanja, postupak prskanja u kombinaciji sa scenom upotrebe proizvoda, bojom protiv rđe u spreju, unutrašnjim odabirom epoksi smole za prskanje, nerđajućim i trajnim.

4, postupak inspekcije, upotreba napredne opreme za detekciju na buretu proizvoda svih detekcija otkrivanja zavarenog vara, ispitivanja pritiska vode, 100% ispitivanja bez razaranja.

 

Mere predostrožnosti tokom instalacije i rada

1, Za instalaciju opreme potrebna su sidra za pričvršćivanje opreme na tlu. Ulaz i izlaz gasa takođe treba da bude čvrsta veza kako bi se sprečilo razbijanje creva ulaznih i izlaznih priključaka i zavarenih dijelova rezervoara u pokretu.

2, Oprema se mora koristiti u okviru tehničkih parametara kao što su pritisak, temperatura i medijum navedeni na crtežu.

3, Oprema sa radom pod pritiskom strogo je zabranjena sudara i perkusija, a demontaža i zavarivanje donota kada rezervoar radi pod pritiskom.

4, Sigurnosni ventil i manometar moraju biti provereni i održavani u skladu sa lokalnim propisima, a odvodni ventil treba redovno isprazniti.

5, Korisnik će izvršiti rutinsko održavanje opreme i njegovog sigurnosnog pribora, i registrovaće rezervoar i redovno vršiti inspekciju u skladu sa lokalnim propisima.

 

Hot Tags: rezervoari za skladištenje, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.