TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Uzroci loše sušenje performansi adsorpcionih vazdušnih sušara
Jun 26, 2018

Uzroci lošeg sušenja adsorpcionih vazdušnih sušara

1, Nepravilan izbor sušara za vazduh

Mnoge kompanije imaju visoke zahteve u pogledu kvaliteta komprimovanog vazduha, ali koriste sušač frižidera i sušilicu za sušenje vazduha sa dvostrukim kulom za sušenje komprimovanog vazduha. Izmeriti kvalitet komprimovanog vazduha, uglavnom zavisi od sadržaja vlage u komprimovanom vazduhu, što predstavlja vrednost tačke rose tačke. Najniža tačka rosea sušara za frižider može da dostigne samo 10 ° C, a nemoguće je ispuniti zahteve za pneumatske komponente. U to doba, mnoge kompanije biraju adsorpcionu sušaru za sušenje kako bi smanjile tačku rošenja, ali kada je u upotrebi, efekat sušenja će i dalje biti gori. Jiangsu Jiayu JRR serija sušara za sušenje otpadnih voda je sušara nove generacije dizajnirana na bazi adsorpcionog sušara za sušenje vazduha, koja je efikasnija i štedi energiju.

2. Temperatura usisnog vazduha komprimovanog vazduha je previsoka.

Neki vazdušni sušači su osetljivi na temperaturu komprimovanog vazduha i moraju da budu na 35 ° C da bi se postigla željena tačka rose. Proverite efekat hlađenja hladnjaka na zadnjem delu vazdušnog kompresora tako da temperatura vazduha koja ulazi u sušač je ≤ 45 ° C.

3, efekat sušenja sa desikantima nije dobar.

Efekat sušenja vazdušnog sušara je optimalan u početnoj fazi upotrebe, ali kako vreme prolazi desikant se polako pukne zbog dugotrajne upotrebe sušača. Konkretno, sušač u dvostrukom tornjevi za adsorpciju vazduha će imati i tunelski efekat, što je još nepovoljnije za adsorpciju adsorbenta. U ovom slučaju desikant mora biti zamenjen vremenom. Adsorbenti su zagađeni da degradiraju performanse. Zagađenje ulja vazdušnog filtera nije kompletno, zamenite filter i zamenite adsorbent.

Prekomerna obrada. Treba se podesiti u skladu sa procenjenim kapacitetom sušača.

Ulazni pritisak je prenizak. Proverite da li je vazdušni kompresor neispravan i da se podesite na izlazni pritisak od 0.7Mpa.

Slaba reprodukcija. Zapremina gasa za regeneraciju je mala, vrijeme regeneracije je odgovarajuće prošireno, otpornost na regeneraciju izduvnih gasova je velika, a prigušivač se očisti.

Otkaz električnog sistema, dejstvo ventila nije tačno. Proverite da PLC (Programski kontroler) radi u skladu sa navedenim radnjama.


 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.