TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Ispravna upotreba vazdušnog rezervoara vazdušnog kompresora
Jun 28, 2018

Vazdušni kompresori kao uređaji za dovod komprimovanog vazduha su nezaobilazni dio svake fabrike za preradu. Rezervoar za gas je nezaobilazna post-procesna oprema za vazdušne kompresore. Takođe prelazi u hiljade fabrika zajedno sa vazdušnim kompresorima.

Rezervoar za skladištenje gasa je posuda pod pritiskom. Kada komprimovani vazduh prolazi kroz rezervoar za skladištenje gasa, brzinski vazduh udara u zida gasnog rezervoara do ušća, a temperatura se u rezervoaru za skladištenje goriva brzo smanjuje, tako da se velika tečnost vodene pare utapa. Da bi se uklonila velika količina vode i ulja i smanjila opterećenje sušara, komprimovani vazduh može sigurno doći do radionice. Uglavnom funkcioniše kao pufer, hlađenje, uklanjanje vode i energija za skladištenje i veoma je važan uređaj za proizvodnju komprimovanog gasa. Prema tome, tokom rada treba poštovati sledeće tačke:


1. Koristite laktove što je barem moguće kako biste izbjegli smanjivanje pritiska.

Drugo, interfejs mora biti nizak i visok, a glava veze sa kompresorom vazduha mora biti niska, njegova svrha je smanjenje sadržaja vlage u plinu.

3. Pre vožnje provjerite sve zaštitne uređaje i sigurnosne dijelove. U dobrom stanju proverite da li površina maziva zadovoljava standarde. Nemojte voziti bez ispunjavanja zahtjeva.

4. Unutrašnja i spoljna kontrola rezervoara za gas i cevnih spojeva Jednom godišnje, sve redovne inspekcije i ispitivanja hidraulične čvrstoće se izvode jednom svake tri godine i vrši se detaljna evidencija. Rezervoari za skladištenje gasa koji nisu kvalifikovani za inspekciju neće se koristiti.

5. Prilikom provere i popravke, treba voditi računa o tome da se izbjegavaju drvene čipsove, gvožđe, maramice, itd. Koji padaju u cilindre, rezervoare za gas i vodove.

6. Tokom rada mašine ili pod pritiskom opreme ne sme se raditi na popravci.

7. Merači pritiska treba proveravati, zapečatiti i držati netaknute svake godine. Ako se utvrdi da se pokazivač ne može vratiti na nulu tokom upotrebe, skala skretanja je nejasna ili slomljena i treba je odmah zamijeniti. Ako tokom operacije dođe do abnormalnog zvuka, mirisa, vibracija ili neispravnosti, vozilo se odmah zaustavi i treba ga koristiti nakon popravke.

 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.