TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Deformacija greške u radu sa pod pritiskom
Apr 13, 2018

1. Deformacija greške primanja.

Oblik delova nakon formiranja je van standarda zbog pogrešne veličine. Veličina vijanja nije dozvoljena uglavnom zbog izračunavanja ili pojačanja uzorka pogrešno, pored poboljšanja tehničkog nivoa obujmanja, takođe treba da bude sistem za proveru veličine vaba, i koliko je to moguće veličini upravljanja računarskim softverom.

2. Formiranje deformacije greške

U dijelovima posude za podmazivanje i kalupovanje pod pritiskom, deformacija usled nepravilnog rada ili kalup nije standardna: temperatura termoformiranja glavnog kalupa ima određene zahteve, kao što je temperatura suncoo preuranog oslobađanja će skupljača glava biti veća, ozbiljna kada može postići ograničenje veličine geometrije; Deo kontejnera koji je napravljen ili presovan mehaničkim valjkom, što dovodi do deformacije zbog nepravilnog rada; Dizajn kalupa se ne smatra ili je netačan, tako da geometrijska veličina komponente tlaka nije u skladu sa zahtevima. Glavne preventivne mere su:

(1) postupak kalupiranja se vrši striktno u skladu sa tehničkim zahtevima.

(2) koristiti šablon za inspekciju da strogo kontroliše oblik predmeta.

(3) dizajn kalupa u skladu sa obradom teoretskog oblikovanja veličine, na osnovu potpunog razmatranja promene posude pod pritiskom nakon obrade i oblikovanja dijelova za oblikovanje, hladno formiranje, kako bi se smatrala kao količina povratne buke, termoformirajuće kalup za razmatranje fuga nakon hlađenja.

3. Isključivanje izobličenja greške

Deformacija školjke pod pritiskom kada je montirana zbog greške pogrešne usta ili greške u ravnosti. Njegove preventivne mere:

(1) sklop školjke koristiti pozicioniranje, veći prečnik i tanji granat, a sklop mora biti poduprt od strane delova cilindra, što će striktno ograničiti pogrešnu stranu školjke.

(2) horizontalni sklop školjke se vrši na valjku, a pravougaonost granate se pregleda.

(3) prefabrikovana posuda pod pritiskom treba ugraditi pomoću maltera, a stepen nepravilnosti treba proveriti od strane teodolita.


 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.