TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Kako održati generator azota
May 21, 2018

Generator azota je važna oprema za proizvodnju azota koja se koristi u različitim oblastima industrije. Ako kvalitet generator azota nije dobar, to će uticati na životni vek i efikasnost proizvodnje, povećati troškove održavanja i ugroziti zdravlje i sigurnost ljudi. Posebno je važno popravljanje i održavanje mašina, a sledeće ćemo govoriti o metodama održavanja azota generatora "Jiayu":


Jiangsu Jiayu CMS serije azotni generator adsorpcije niskog pritiska


1) Instalirajte pravilan odvod na kanalizacionom otvoru rezervoara za vazduh kako biste smanjili pritisak opterećenja tretmana.

2) Normalna upotreba opreme treba obratiti pažnju da proveri da li je svaki redovan odvod normalno isušen, da li pritisak zraka zadovoljava 0,6 Mpa ili više i da li postoji efekat hlađenja upoređivanjem uvoza i izvoza hladne i suve mašine i proverite da li je čistoća azota stabilna.

3) Filter vazduha mora se menjati svakih 4000 sati.

4) Filter sa aktivnim ugljem može učinkovito filtrirati mrlje ulja i može produžiti vijek trajanja molekularnih sita. Aktivirani ugljenik treba zameniti jednom za 3.000 sati ili 4 meseca.

5) Pneumatski ventili za generatore azota i jedan elektromagnetni ventil se preporučuje za svaku kako bi se spriječile budući problemi.


Održavanje azota Generator Održavanje procedura vođenja gradilišta: način održavanja generatora azota.


1) Vaša kompanija je odgovorna za izgradnju na licu mjesta, osoblje, razne alate, cevovode, komplet komponenti koje je kupila naša kompanija: transformacija i održavanje generatora azota, održavanje i popravke cijena azotnih generatora i troškovi održavanja generatora azota.

2) Koraci za konstrukciju: jednostavno očistite lokaciju, isključite gas i napajanje, izvadite glavu adsorpcionog tornja, uklonite sve cijevi generatora azota, uklonite sav otpad iz adsorpcionog tornja i očistite ga da proverite da li protočna ploča na vrhu i dnu kutije za adsorpciju azota je oštećeno. , popraviti ako je oštećen. Svi cevovodi treba očistiti komprimiranim vazduhom. Pneumatski ventili treba da ispituju zaptivke oštećenja. Potrebna je velika zamena pneumatskih ventila. Ažurirani filter za tretman vazduha je ažuriran, a cijev za filtar sa aktivnim ugljem rekonstruisana je sinhrono. Svi radovi su završeni, ugraditi sve cevovode i ventile, ventilacione snage, istovremeno preseći čitav sistem cevovoda, početi sa ugradnjom ugljeničnih molekularnih sita, započeti generator azota nakon završetka opterećenja i proveriti da li su generatori azota svakog interfejsa propuštaju dok proveravaju. Čistoća i kapacitet azota.

3) Nakon završetka svih projekata, instruktori na licu mesta će predstaviti svakodnevnu upotrebu i mere predostrožnosti odgovornom osoblju vaše kompanije.

 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.