TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Primjena generatora PSA azota u industriji gvožđa i čelika
Apr 17, 2018

Primjena PSA azotnog generatora i opreme za separaciju vazduha u metalurgiji i industriji čelika, uglavnom snabdeva industrijske gasove za proces topljenja. Jiangsu Jiayu CMS adsorpcijski azotni generator sa niskim pritiskom ima izvrsnu kvalitetu i stabilne performanse, i favorizuje ga tržište.


Kiseonik, azot i argon su nezaobilazni industrijski gasovi za čelične kompanije, na primjer, velika preduzeća za gvožđe i čelika u Kini imaju sveobuhvatne postrojenja za separaciju vazduha, te postrojenja za separaciju zraka i dalje obezbeđuju gas za kontinuiranu proizvodnju čeličnih kompanija, kiseonika , azot i argon se koriste tokom procesa čelika. Metalurški proizvođači azotnih gvožđa i čelika su pogodni za termičku obradu, svetlo žarenje, zaštitno grejanje, metalurgiju praha, preradu bakra aluminijuma, sinterovanje magnetnog materijala, preradu plemenitih metala, proizvodnju i druge oblasti. PSA azotni generator ima visoku čistoću, kontinuiranu proizvodnju, deo procesa zahteva azot koji sadrži određenu količinu vodonika kako bi povećao osvetljenost i tako dalje.


Proces izrade čelika takođe koristi argon: ako je argon uduvan u staljeni čelik, sastav je ravnomeran, staljeni čelik se prečisti, a uklonjene nečistoće kao što su vodonik, kiseonik i azot rastvoreni u staljenom čeliku uklanjaju se, poboljšavaju kvalitet grede, duvan argon može takođe eliminisati period smanjenja, skratiti vrijeme topljenja, povećati proizvodnju, uštedjeti energiju i tako dalje.

Duvanje i zaštita Argona su važni načini za poboljšanje kvaliteta čelika, Kina je već usvojila mnoge čelične kompanije, potrebno je 1 ~ 3m3 argona za proizvodnju jedne tone čelika. Prema izveštajima, kombinovana potrošnja kiseonika za proizvodnju gvožđa, čelika i čelika je dostigla 100 ~ 140m3 / t, potrošnja azota je 80 ~ 120m3 / t, a potrošnja argona je 3 ~ 4m3 / t. Trenutno velike postrojenja za separaciju vazduha koje koriste preduzeća željeza i čelika koriste uglavnom spoljni postupak kompresije i proces unutrašnje kompresije molekularnih sita na sobnoj temperaturi, ekspanziji pod pritiskom, upakovanim tornjevima i pune rektifikacije argona, istovremeno razmatraju ekstrakcija dela tečnosti kao peak proizvodnje.


Azot u radovima željeza i čelika uglavnom se koristi kao zaštitni gas, kao što su valjanje, cink, hrom, toplotna obrada (naročito tanki čelik), tako da kontinualno livenje koristi azot kao zaštitni gas i čistoće azota od 99,99%.


Jiangsu Jiayu Special Equipment Co., Ltd. nudi tehnologiju i usluge za proizvodnju azota za preduzeća koja se specijalizuju za proizvodnju opreme za separaciju vazduha serije: generator azota, ultra čist čistač azota, ultra čist čist generator energije azota, PSA sistem Generator azota, Generator energije za štednju energije, Generator energije za štednju energije, Generator pokretnog azota, Generator mobilnog azota, Jedinica generatora azota, Oprema za azot, Generator azota na lokaciji, Generator pokretnog azota, Generator pokretnog azota, Molekularna sita ugljenog azota, ugljenik aparat za azot visokog čistoća, aparat za prečišćavanje gasa azota, oprema za prečišćavanje gasa, znači specifična hidrogenizovana naftna i petrohemijska industrija, mašina za azot, posuda za posluživanje azota, ulje za ulje, ulje za naftu, namenjeno azotu, specijalno ulje Injektiranje azotnog azota oprema (fiksni, mobilni), industrija praška metalurgije specifična energija-azot, azotni ugalj, azot uglja, ugljenik namenjen azotu, ugalj Jedinica za proizvodnju azota (fiksna, mobilna), specijalni alat za azot za prehrambenu industriju, specijalni generator azota za hemijska industrija, specijalni generator azota za elektroničku industriju, generator azota za skladištenje žita za prehrambene proizvode, generator azota za prevoz artikala postrojenje za proizvodnju vodonika za razlaganje amonijaka, generator kiseonika adsorpcije kiseonikom, generator kiseonika, industrijski generator kiseonika, generator generatora PSA, generator kiseonika adsorpcionog pritiska, generator kiseonika za industriju stakla, kiseonik za pećnicu u električnoj peći De-oksidaciona mašina.


 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.