TEL: +86-21-60913363
Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Leo
Tel: + 86-21-60913363
Mobilni: +8617821748376
Email: jy88918760@163.com
Sajt: www.jiayu-gas.com

Air Receive Tank

Rezervoari za prijem vazduha JC serije JC serije za prijem zraka opremljeni su uvodnim i izduvnim ventilima, ventilom za odvod, šahtovima, sigurnosnim ventilima i merilima pritiska. Postoji rezerva gasa, uloga stabilnog pritiska, dok se ima određeni kapacitet za separaciju gasova i tečnosti.

Jiayu je specijaliziran za gasni inženjering, specijalizovan za proizvodnju i snabdijevanje rezervoara Air Receiver Tank, 30 godina iskustva u industriji.


Rezervoari za prijem vazduha JC serije opremljeni su usisnim i izduvnim ventilima, ventilom za odvod, šahtovima, sigurnosnim ventilom i merilima pritiska. Postoji rezerva gasa, uloga stabilnog pritiska, dok se ima određeni kapacitet za separaciju gasova i tečnosti.

Air Receive Tank for sale

Air Receive Tank za prodaju


Buy Air Receive Tank

Kupiti Air Receive Tank


Radni pritisak rezervoara za prijem vazduha serije JC treba da bude u skladu sa radnim pritiskom vazdušnog kompresora. Tokom skladištenja komprimovanog vazduha u rezervoaru za skladištenje gasa, gas se ohladi, tako da se zadržane nečistoće aerosola dalje kondenzuju i odvoje, a kvalitet komprimovanog vazduha se poboljšava. Otpad i prljavština prikupljaju se na dnu rezervoara za skladištenje gasa kako se povećava radno vrijeme punjenja gasa. Ventil za kanalizaciju treba periodično otvarati da bi se ispuštali zagađivači. Pritisak rezervoara za skladištenje gasa treba biti 0,5 MPa.


Air Receive Tank Specifikacije

Volumen: 0,1 ~ 100m3

Radni pritisak: 0,4 ~ 4,5Mpa

 

JC Series Air Receive Tank 6 Glavne prednosti

1, profesionalno iskustvo, sa 30 godina iskustva u industriji, koristeći profesionalni kvalitet za uspostavljanje nove zastave u industriji

2, odlična selekcija materijala, pored finog izrade, posvetiti više pažnje odabiru materijala, pažljivo kreirajte dobar proizvod

3, osiguranje kvaliteta, uspostavljanje novih standarda u industriji, kako bi se osiguralo da je loša stopa manja od hiljadu

4, hvalite neprestano, od početka da radite naporno, do trenutne online i offline dobre reputacije

5, široko korišćena, pogodna za metalurgiju, električnu energiju, naftu, hemiju, cement, mašineriju, elektroniku, farmaceutsku industriju, hranu, zaštitu životne sredine i druge industrije

6, visoke sigurnosti, 6S standardi upravljanja.

 

Moguće je prilagoditi različite specifikacije vazdušnih tankova prema zahtevima kupca. Možemo izabrati različite materijale, uključujući rezervoare od nerđajućeg čelika, rezervoare za gasove od ugljeničnog čelika. Na osnovu glavnih posuda pod pritiskom i hemijskih mašina, formirali smo rezervoare za gas. Vazdušni cilindri, bojleri, volumetrijske izmjenjivače toplote, različite vrste reakcionih posuda, pomoćna oprema kotla, oprema za styling za tekstil, pomoćna oprema od staklenih vlakana, oprema za cementne mašine, kompletni setovi hemijske opreme, oprema za odsumporavanje i druge serije dizajna proizvoda, instalacija.

 

Mi vam možemo pružiti detaljne informacije o ceni, slikama i drugim informacijama o proizvodima za rezervoare za gorivo pod pritiskom. Možete nas direktno kontaktirati za određene informacije o plovilu pod pritiskom. Kupuj vazduh prijemni tenkovi, odaberite Jiayu da odaberete da budete sigurni.


Carbon Steel Gas Tank

stainless steel gas tank

NAPOMENA: Modeli i specifikacije mogu se promeniti bez prethodnog obaveštenja, zbog promena u fotografijama i specifikacijama koje će stvarno imati razliku.

Hot Tags: spremnik za vazduh, Kina, proizvođači, dobavljači, kupuju, cijenu, na prodaju
Srodni proizvodi
 • Kontaktiraj nas

  Kontakt: Leo
  Tel: + 86-21-60913363
  Mobilni: +8617821748376
  Email: jy88918760@163.com
  Sajt: www.jiayu-gas.com

 • Kategorija proizvoda
 • Copyright © Jiayu Special Equipment Sva prava pridržana.